Menyer
Koldtbord
Koltbordet fra oss egner seg til de aller fleste anledninger. Alt av innhold kan mikses og trikses!
(Er det andre behov som allergier etc. er det bare å informere i forveien.)
- Kylling
- Karbonader
- Roastbeef m/tilbehør
- Røkt hamburgerygg/ svinekam
- Røklaks m/ eggerøre
- Kokt ørret m/ reker
- Kabaret m/ remulade
- Potetsalat
- Waldorfsalat
- Grønnsalat
- Ostefat med kjeks
- Brød og smør
3-retters middag
En 3-retters middag fra oss passer perfekt til et bryllup eller lignende. Er det behov for noen endringer, si ifra.
Forretter
- Rekecocktail
- Toast m/ eggerøre, gravlaks eller røkt laks
- Asparges m/ spekeskinke
- Melon m/ spekeskinke
- Rosencanapeer
- Gresskarsuppe
Hovedretter
- Hjortestek
- Lammestek
-
Surret svinestek med surkål
-
Serveres på fat m/blomkål, brokkoli, gulrot og sjampinjong
- Viltsaus og valgfrie poteter - kokte eller gratinerte
Desserter
- Kokkens karamellpudding med egg fra gården
- Is med skogsbær m/mer
- Balkes tilslørte bondepiker
Mindre retter
De mindre rettene kommer fint med i møter og mindre anledninger.
Snitter
- Roastbeef m/ remulade og løk
- Karbonade m/ løk
- Hamburgerrygg m/ italiensk salat
- Reker m/ majones
- Laks m/ eggerøre
- Brie m/ garnityr
Spekemat
- Mårpølse
- Spekeskinke, westfalerskinke, fenalår
- Potetsalat, eggerøre
- Rømme, Flatbrød
- Brød. smør
Varme retter
- Balkesuppa
- Kjøttsuppe
Gårdens gryter
- Lapskaus m/ flatbrød
- Viltgryte m/ rundstykker
- Fårikål m/ poteter