Lokalet på Balke Gård kan leies til alt fra dåp til konfirmasjon, bryllup, årsjubileum, minnestunder, møter, julebord og annet. Det er også åpen gård samt høst-, vinter- og vårmarkeder. Dette vil vi annonsere og arrangere via vår facebook side, så det vil lønne seg å ta en titt innom den også.

Informasjon om priser og menyer finner du her!

Låvestua

Lokalet vil du finne i midten av låvebygget. Inngangen er vendt mot solen så på en god dag kan man sitte ved solveggen en hel dag å hygge seg. Parkering foregår på midten av plassen foran låven. Her er det plass til omkring 140 biler, det er også avgiftsfritt.

Hovedrom og salong

Inngangen inn til lokalet er enkel å legge merke til, her har vi også rullestollrampe om det skulle trenges. Hovedrommet i lokalet er 120 m² med en salong på 50 m². Her kan det rommes mellom 50-60 personer. Det er mulig med fler, men det må planlegges ekstra. Vi har også et lydanlegg med mikrofon, et piano og en projektor tilgjengelig til bruk.

Møblering

Møblering og dekking vil i hovedsak bli gjort av oss på gården. Vi har erfaring med å dekke til de aller fleste arrangementer. Noen velger å dekke til selskapene selv, det er også mulig å gjøre. Da vil vi stå til hjelp om det skulle være noe. Mere om dette kan du finne her!

Leie

Ønsker du å leie lokalet hos oss på Balke Gård er det bare å ta kontakt via mail eller på telefon. Foreløpig har vi ikke gjort det mulig å booke online eller se ledige datoer. Dermed vil en del av planleggingen gjøres over telefon og mail. Du vil også få mulighet til å komme på besøk på Balke for mere detaljert planlegging av ditt ønskede selskap.