smykket i Østfold

Meny

DSC_0928Prisene er per person inkl. moms, leie av lokalet, duker, servietter, lys, bordplassering og dekking av bord. Ved bryllup, dåp og konfirmasjoner er det vanlig å ordne med bordpynt og blomsteroppsatser selv.

Gårdens snitter

Roastbeef med remulade og løk

Karbonade med løk

Hamburgerrygg med italiensk salat

Reker med majones

Laks med eggerøre

Brie med garnityr

 

Spekemat

Mårpølse, gullsalami, stabburspølse

Spekeskinke, westfalerskinke, fenalår

Potetsalat, eggerøre

Rømme, flatbrød.

Brød & smør

 

Varme retter

Supper

Balkesuppa
Kjøttsuppe med sesongens grønnsaker og oksekjøtt. Serveres med foccacia.

Balkes Gresskarsuppe (lages kun på høsten av mors vakre gresskar)

Gårdens Gryter

Lapskaus med flatbrød

Viltgryte med rundstykker

Fårikål av gårdens lam. Serveres med poteter.

 

Koldtbord

Kylling

Karbonader m/løk

Roastbeef m/tilbehør

Røkt hamburgerrygg/svinekam

Røkelaks m/eggerøre

Kokt ørret m/reker

Kabaret m/remulade

Potetsalat

Waldorfsalat

Grønnsalat

Valg mellom bønnesalat, gresk salat eller pastasalat

Ostefat med kjeks

Brød og smør

 

Middag

Forretter:

Rekecoctail

Toast med eggerøre, gravlaks eller røket laks

Melon med spekeskinke

Asparges med spekeskinke

Rosencanapeer

Hovedretter:

Hjortestek

Lammestek
Serveres på fat m/blomkål, brokkoli, gulrot & champignon.

Surret svinestek med surkål
Serveres med viltsaus og kokte eller fløtegratinerte poteter.

Desserter:

Eva’s karamellpudding med egg frå gårdens høner

Is med skogsbær og bær fra frukthagen

Balkes tilslørte bondepiker

 

Drikke

Alkoholholdig drikke kan medbringes. Vi selger mineralvann, kaffe og te

 

Julebord

Julemat bestående av:

Ribbe, medisterkaker, jule pølse, poteter, rødkål, surkål, brun saus, tyttebær og sennep

Dessert:

Riskrem med rød saus og kaffe

 

(Vi leverer også snittter og koldtbord hjem til dere)

Generell informasjon

Postadresse
TORMOD KASE
Balke gård, Balkeveien 165
1570 DILLING

E-post balkegard@gmail.com
Tlf 69 26 10 14
Mobil 451 85 251